Bent u goed beveiligd?
Wij doen de analyse voor u!

Ik wil weten hoe ik mezelf beter beveilig »

Waar zijn de zwakke plekken in uw huidige beveiliging?

Hoe beperkt u brandgevaar?

Wat zijn de meest efficiënte plaatsen voor camera's?

Hoe kan u de toegang tot uw pand controleren?

Enkele van onze klanten

STANLEY Security

Vaste beveiligingspartner van meer dan 25.000 bedrijven en woningen

Als grote en meest betrouwbare beveiligingsexpert in Europa biedt STANLEY Security innovatieve en complete oplossingen, afgestemd op de specifieke behoeften van uw woning of bedrijf.Vertrouwde Veiligheidsexperts

Onze experts beschikken over de nodige opleidingen en veiligheidscertificaten om u optimale beveiliging te garanderen

Iedereen heeft verschillende noden. En dus ook verschillende oplossingen. Zo kunnen wij u garanderen dat u de oplossing heeft die het best bij u past.

Advies op maat

Uw garantie voor kwaliteit en veiligheid.

24/7 bereikbaar

Wat houdt onze beveiligingsanalyse in?

Fase 1: Risico's ontdekken

We sturen één van onze experts om te kijken naar de risico's die zich in uw huis of bedrijf voordoen. Daarna bezorgen we een uitgebreid verslag waar u op kunt zien hoe goed u scoort op beveiliging.

Fase 2: Oplossing op maat voorstellen

Na een grondige analyse stellen we een oplossing voor. Deze is op maat gemaakt en houdt rekening met uw huidige noden en budget.

Ik wil weten hoe ik mezelf beter beveilig »

Wat klanten zeggen over ons

We hebben STANLEY Security gecontacteerd om een eerste analyse van de site hier uit te voeren. We hadden een bestaand camerasysteem op die moment, maar dat was heel basis en eigenlijk niet voldoende voor de omvang van het domein en de risico’s die we hier liepen om bestolen te worden. We hebben gevraagd om een volledige upgrade van het systeem te doen.”

Dominique De Smet

Wij kwamen in contact met STANLEY Security door de huur van een pand in Antwerpen met een bestaande alarminstallatie van Stanley Security. Wij konden deze installatie voor een groot stuk overnemen en ze werd aangepast aan onze noden. Overtollige camera's werden verwijderd en de bewegingsensors werden in functie van onze inrichting verplaatst. Wij zijn super tevreden van de professionaliteit en snelheid waarmee STANLEY Security ons heeft bijgestaan bij de inrichting van ons nieuwe pand. Top!

Thomas Van Geel

Wilt u weten of u goed beveiligd bent?

Vraag net als 2.000 anderen naar onze gratis analyse